Wilt u uw auto beter beschermen tegen regen of vuil als die thuis staat dan is een carport op maat een mooie oplossing voor uw probleem. Ik maak de carport op maat op uw eigen oprit! Zo weet u dat de carport altijd goed past en niet te kort of te lang is. 

Prieeltje of overkapping

Naast carports maak ik ook overkappingen en tuinhuizen op maat. Verder doe ik het onderhoud aan schuren en huizen. Zoals u kunt lezen doe ik als ZZP’er erg veel in en rond het huis. Voor andere werkzaamheden en diensten van mij kunt u verder kijken op mijn home pagina. 

Hoe ga ik deze klus uitvoeren

Ik kom altijd persoonlijk langs om de klus te bespreken. Voordat ik een carport voor u kan bouwen, moet ik natuurlijk wel weten hoe groot, breed en hoog de carport moet worden. Hoeveel auto’s wilt u eronder hebben staan, en moet er ruimte zijn in de carport voor de elektricien om verlichting in te bouwen? Dit zijn allemaal vragen waaraan u kunt denken voordat we in gesprek gaan. Wanneer mensen goed hebben nagedacht over hun project, kan ik het ook makkelijker realiseren. Heeft u vragen of iets mogelijk is? Dat is uiteraard geen probleem! Ik ga graag met u in gesprek om erachter te komen welke mogelijkheden er zijn.

 

Carport op maat op uw oprit in Gelderland
Carport op maat laten bouwen op uw oprit
Over mij

Auto’s zijn voor mensen een belangrijk vervoersmiddel. ’s Ochtends al zo vroeg opstaan om naar je werk te gaan, en dan  ook nog je auto krabben omdat deze bevroren is. Hierdoor snap ik heel goed dat mensen het fijn vinden als hun auto onder een overkapping staat. Ik help deze mensen graag om de overkapping te realiseren en denk natuurlijk mee in oplossingen en niet in problemen!

Direct contact opnemen

Bellen

(06) 53 97 95 81

Overkapping voor auto's op maat bestellen
Whatsapp

(06) 53 97 95 81