Wilt u houten statafels huren in de buurt van Voorthuizen? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik verhuur namelijk unieke houten statafels in verschillende maten. Hiernaast verkoop ik ook houten statafels op maat, zodat u het hele jaar kunt genieten aan mijn statafel. Ideaal voor in de tuin als u een feestje hebt, en makkelijk inklapbaar!

Statafel huren.

Ik verhuur diverse statafels in verschillende maten. Dit zijn stevige en sfeervolle houten statafels van 3,05 meter lang en 1,15 meter hoog en 0,60 of 0,80 meter breed. U mag uiteraard de breedte van de tafel kiezen tijdens uw bestelling.

Stevige houten statafels kopen 

Deze stevige statafels van hout zijn ook te koop. Het is mogelijk om de passende maten zelf te bepalen. De tafels worden op bestelling gemaakt, en als ze klaar zijn krijgt u daarvan bericht. Het is mogelijk om de bestelde tafels te laten bezorgen.

Houten statafels huren in Voorthuizen
Unieke houten statafles kopen
Over mij

Mijn passie is om bezig te zijn met het bewerken van hout. Dit doe ik al tijdens het onderhouden van huizen, of tijdens de kleine verbouwingen. Dit is de reden waarom ik met het maken van houten statafels ben begonnen. Tegenwoordig verhuur ik deze tafels ook steeds meer omdat ze een mooie natuurlijke uitstraling hebben en tegen een stootje kunnen! Wilt u houten statafels huren? Wilt u een statafel speciaal op maat laten maken? Neem dan contact met mij op voor de details, en ik maak een statafel op maat voor u!

Direct contact opnemen

Bellen

(06) 53 97 95 81

Whatsapp

(06) 53 97 95 81