Iedereen kent het wel. Onderhoud aan uw huis of schuur, en soms komt dit allemaal tegelijk. Natuurlijk bent u druk thuis of op het werk en heeft u alleen maar vragen voor een timmerman. Heeft de timmerman wel genoeg ervaring voor mijn klus, levert de timmerman goede service en kwaliteit. Mijn werkgebied ligt tussen Apeldoorn en Amersfoort. Ik zorg er persoonlijk voor dat uw klus vakkundig, op het afgesproken termijn, en netjes wordt opgeleverd. Het voordeel van een ZZP’er is dat u altijd weet met wie u zaken doet. U krijgt altijd met mij te maken zodat u maar één keer hoeft uit te leggen wat er moet gebeuren. 

Reparaties of onderhoud aan uw huis?

Bij huizen kan ik veel verschillende reparaties uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan ramen en kozijnen vervangen, of die klemmende deur eens goed onderhanden nemen. Hiernaast kan ik ook onderhoud uitvoeren aan uw dakkapel. Het moet uiteraard wel met hout te maken hebben. Ik heb bij verschillende klanten ook de overstekken vervangen die verrot waren. Deze klus heb ik uitgevoerd door een steiger te plaatsen zodat ik er goed bij kon. Gelukkig heb ik zelf een steiger waardoor ik niet hoef te wachten totdat er een steiger beschikbaar is. Ik heb deze inverstering gedaan zodat ik fijner en flexibeler inzetbaar ben. 

Onderhoud aan uw schuur of tuinhuisje

Schuren en tuinhuisjes, overkapingen en carpoorts zijn mooie bouwwerken waarbij hout vaak een grote rol speelt. Hout gaat helaas niet voor altijd mee, en daarom kan het voorkomen dat u het hout moet laten vervangen. Gelukkig heb ik al veel ervaring opgedaan met het vervangen en onderhoud plegen aan schuren en tuinhuisjes. Ik bespreek altijd met de klant wat er moet gebeuren. Een schuur weer in de oude staat herstellen door mooie sierplanken te maken is uiteraard ook geen probleem. Door de jaren heen heb ik genoeg gereedschap en ervaring verzameld om deze klussen goed uit te voeren.

 

Hoe gaat het in zijn werk

Ik kom altijd persoonlijk langs om de klus te bespreken. Hierbij kunt u aangeven wat uw budget is, en hoe u het wil hebben. Na dit gesprek kan ik de bouwmaterialen bestellen om uw klus uit te kunnen voeren. Wanneer de bouwmaterialen binnen zijn, kan ik een afspraak maken om te beginnen aan uw opdracht. 

Ik kom op de afgesproken datum beginnen met de klus, tenzij dit door omstandigheden niet lukt. Hier krijgt u uiteraard zo vroeg mogelijk bericht van zodat u niet voor niks zit te wachten. 

Wanneer de klus is afgerond naar tevredenheid, dan stuur ik de factuur voor de gemaakte uren en materiaal. Allemaal netjes op 1 factuur zodat u het overzicht makkelijk kan bewaren. Ik hoop dat u dan tevreden bent over mijn werk, zodat u mij ook aan uw vrienden en kennissen zou aanbevelen. Dat is mijn streven!

Over mij

Door de jaren heen heb ik al veel ervaring op gedaan met het restaureren van panden, huizen en schuren. De klant is koning ook als u uw huis wilt terug brengen in de oude staat voorzie ik u huis graag met authentieke timmermans vakwerk wat u van vroeger gewendt bent.

 

Makkelijk contact opnemen

Bellen

(06) 53 97 95 81

Whatsapp

(06) 53 97 95 81