Ramen en kozijnen laten plaatsen in uw woning? Daar wil ik u altijd bij helpen. Ramen en kozijnen plaatsen komt heel precies en een klein foutje kan veel geld kosten. Dat wil niemand en daarom is het verstandig om een ZZP’er in te schakelen die u hiermee kan helpen. Ik heb uiteraard ervaring met het zetten van glas, wat tegenwoordig vooral dubbelglas is. Andere mogelijkheden zijn: openslaand raam, vast raam, dakraam, kantelraam, kiepraam, schuifraam, valraam en het plaatsen van luchtroosters. Naast het plaatsen en vervangen, repareren en onderhouden van ramen heb ik ook ervaring met het onderhouden, repareren en vervangen van deuren.

Nieuwe ramen laten plaatsen

Nieuwe ramen laten plaasten in uw woning. Daar kan ik u zeker bij helpen. Ik kan de nieuwe ramen opmeten en laten maken door een bedrijf in de buurt. Dan kan ik de oude ramen uit uw woning verwijderen en daarna gelijk de nieuwe ramen plaatsen. Bij het vervangen van oude ramen moet u nadenken of u openslaande ramen wilt vervangen voor ramen met luchtroosters. Het is ifijn om de ruimtes te kunnen luchten. 

kozijnen laten plaatsen

U kunt er altijd voor kiezen om kozijnen te laten vervangen in uw woning. De vervanging kan verschillende redenen hebben, namelijk het kozijn is in slechte staat en is aan vervanging toe. Het kan ook zijn dat u een openslaand raam wilt vervangen door een raam wat altijd dicht zit om de tocht in uw huis te verminderen. 

Ramen laten vervangen in uw woning
Hoe pak ik deze klus meestal aan?

Bij het vervangen van ramen is het handig dat ik bij u kom kijken wat er moet gebeuren. Tijdens dit gesprek kunnen we overleggen en kan ik de ramen opmeten, en daarna direct bestellen. Als de ramen gemaakt zijn, maak ik met u een afspraak wanneer ik de ramen kom plaatsen. Op de afgesproken datum kom ik bij u en start ik met het vervangen van de ramen. Wanneer de ramen op de eerste etage geplaatst moeten worden, kan ik met mijn steiger komen om de ramen te vervangen. 

Onderhoud aan ramen en kozijnen
Over mij

Ik heb veel ervaring opgedaan in de bouw als ZZP’er. Bij grotere ramen zal ik een collega mee brengen om mij te helpen. Ik kom altijd persoonlijk langs zodat u niet steeds uw verhaal aan iemand anders hoeft te vertellen.  

Direct contact opnemen

Bellen

(06) 53 97 95 81

Whatsapp

(06) 53 97 95 81