Heeft u last van een klemmende deur? Of is het houtwerk door de jaren heen aan vervanging toe? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik meet de nieuwe deuren op, maar kan ook bestaande deuren opknappen c.q. veiligheidsbeslag aanbrengen, of opnieuw afhangen. 

Deur laten opknappen

Het is soms mogelijk om uw oude deur op te knappen zodat hij weer jaren mee kan gaan. Het is wel belangrijk dat de deur van hout is omdat je aan kunststof deuren niets kunt opknappen. Ik ben gespecialiseerd in het restaureren van originele paneeldeuren e.d. met ambachtelijke technieken.

 

Deuren laten afhangen

Een deur afhangen moet natuurlijk goed gebeuren, dit moet je door de vakman laten doen. Voor particulieren is het vaak teveel gedoe omdat ze niet weten waar ze moeten beginnen. Gelukkig hoeven ze het bij mij niet te weten omdat ik altijd uw deuren op professioneel niveau onder handen kan nemen.

Hoe gaat het in zijn werk

Het ligt er aan wat er moet gebeuren, want voor het onderhoud van een deur is het niet altijd nodig om eerst langs te komen. Dit geldt vooral voor klemmende deuren. Ik maak altijd een afspraak met u wanneer ik de werkzaamheden kom uitvoeren. Op de afgesproken datum kom ik ter plaatse met mijn bus vol met het juiste gereedschap voor uw klus. Het is ook mogelijk om een oude deur mee te geven om hem te laten opknappen.

Veiligheidsbeslag

Het is ook mogelijk om uw deur te voorzien van een veiligheidsslot. Hierdoor kunt u het moeilijker maken voor ongewenste gasten om binnen te komen. Wanneer u kiest voor een 3 sterrenslot bent u ervan verzekerd dat een inbreker minsten 15 minuten nodig heeft om uw deur los te breken. Deze sloten zijn getest en gecertificeerd voordat ze het 3 sterren label krijgen, waardoor u met een gerust gevoel het huis kunt achterlaten.

Deuren laten afhangen of vervangen in Voorthuizen
Deuren vervangen en opknappen in Barneveld
Over mij

Er kan veel mankeren aan een deur. De deur kan slecht sluiten, klapperen, slijtage vertonen of krom trekken. Ik ben er altijd in geslaagd om een verbetering aan te brengen in de huidige situatie. Soms is het moeilijk om een deur voor langere tijd goed te laten sluiten omdat hout kan werken op temperatuur en vochtigheid. Hier probeer ik altijd een goede balans in te vinden. Wist u dat als u uw deur goed in de verf heeft zitten, dat deze minder vatbaar is voor temperatuur en vochtigheid? Hier kan de kleur van de deur ook nog invloed op hebben, dus kies een vestandige lichte kleur voor deuren die altijd in de zon staan!

Direct contact opnemen

Bellen

(06) 53 97 95 81

Snel contact opnemen om uw deur te vervangen
Whatsapp

(06) 53 97 95 81