Tuinhuis op maat laten bouwen in uw tuin? Dat kan bij Onderhoudsbedrijf van Lagen. Ik ben een ZZP’er uit Voorthuizen die zich graag bezig houdt met het maken van leuke projecten zoals een tuinhuis of tuinhuisje. Ik heb door de jaren heen al verschillende projecten mogen maken. Van tuinmeubelen, houthok tot een mooi tuinhuis met overkapping waar mensen in de zomer kunnen genieten van hun achtertuin. 

Prieeltje of overkapping 

Ik maak ook overkappingen waar mensen lekker onder kunnen zitten. Sommige noemen dit een prieeltje en andere noemen dit een overkapping of veranda. Hoe u het noemt maakt niet uit, ik kan alles maken van hout.

Prieeltje of overkapping op maat laten maken in uw achtertuin?
Tuinhuis of veranda laten maken op maat
Hoe pak ik deze klus meestal aan

Het maken van een overkapping, prieeltje, carport, tuinhuis op maat of veranda, vergt wat creativiteit. Om een duidelijk beeld van de opdracht te krijgen, kom ik altijd op locatie langs om de opdracht te bespreken. Hierdoor kunt u altijd persoonlijk met mij overleggen wat uw wensen zijn, en waar u aan denkt. Dan kan ik oplossingen bedenken. Wanneer u akkoord gaat, ga ik aan de slag met het bestellen van de benodige materialen voor uw project. Wanneer de bouwmaterialen binnen zijn, kan ik een afspraak met u maken wanneer ik kan starten met het project. Het is ook mogelijk dat er verschillende aspecten thuis voorbereid worden zodat ik minder ter plaatse hoef te zagen. 

Nieuw tuinhuis laten maken in Voorthuizen
Over mij

Ik vind het leuk om mooie projecten te maken voor mijn klanten. Meedenken is belangrijk om oplossingen te realiseren, zodat het idee van de klant het best tot z’n recht komt. Van te voren maak ik een plan hoe er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

Direct contact opnemen

Bellen

(06) 53 97 95 81

Whatsapp

(06) 53 97 95 81