Huis verbouwen omdat u meer ruimte wilt in uw huis, dan is een kleine verbouwing een goede keuze zodat u niet direct hoeft te verhuizen. Ik heb al veel kleine verbouwingen gedaan van dakraam tot het plaatsen van ramen tot een aanbouw achter het huis. Ik voer mijn werk uit als ZZP’er, hierdoor is het niet handig als ik grote verbouwingen ga doen, omdat het dan te lang kan gaan duren. Mijn werkgebied ligt ongeveer tussen Amersfoort en Apeldoorn. 

Huis verbouwen met een aanbouw?

Droomt u van een ruime woonkamer met een prachtig uitzicht op uw tuin, waar u heerlijk kunt ontspannen met uw partner of gezin. Met een kleine aanbouw met mooie schuifdeuren kunt u al een enorm verschil in woonkamer aanbrengen. Dit kan ik voor u maken d.m.v. een aanbouw, serre of schuifdeuren. Het is ook mogelijk om ramen te plaatsen, kozijnen te vervangen en deuren te plaatsen!

Kleine verbouwing aan uw huis in Gelderland
Uw huis verbouwen met een kleine aanbouw
Hoe ga ik deze klus uitvoeren

Een aanbouw neemt altijd wat tijd in beslag, daarom is het handig als we gelijk vanaf het begin goed starten. Dit is de reden waarom ik altijd persoonlijk langs kom, om samen met u de opdracht te bespreken. Wanneer u akkoord gaat, ga ik aan de slag met het bestellen van de benodigde materialen zodat ik kan starten met het verbouwen van uw droomhuis.  

Over mij

Door het grote aantal verbouwingen die ik heb gedaan, kan ik door deze ervaring uw opdracht degelijk en goed uitvoeren. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in Ambachtelijk timmerwerk. Het is dus mogelijk om iets te maken geheel naar uw wens. Door de tijd heen leer je dat er verschillende soorten klanten zijn. Sommige klanten willen het echt super netjes en mooi hebben, terwijl anderen een goedkopere oplossing zoeken voor hun verbouwing. Ik denk altijd mee in oplossingen en de klant staat bij mij altijd op nummer één! Uw creatieve ideeën probeer ik te realiseren. 

Direct contact opnemen

Bellen

(06) 53 97 95 81

Overkapping voor auto's op maat bestellen
Whatsapp

(06) 53 97 95 81